Chill Out ~~ ^_* (kalau tak suka lagu boleh stop kt atas ni)

new updated!


new n3 :-)

# Hot And Cold (Bab 5)
# Hot And Cold (Bab 4)
# Hot And Cold (Bab 3)

* my new email (YM, FB) :"carl_aryana89@yahoo.com"

(^__^)

(^__^)

Kalaulah Hot n Cold dapat peluang ke untuk ke versi cetak.. apa kata kalian?

Wednesday, May 19, 2010

Intro ~TOUCHOLIC~

Dia…. Cool. Steady.Uncommunicative. Tak cepat melatah. Tak mudah melenting. Anak yang patuh. Abang yang sangat tripple superb. Sahabat yang caring. Lelaki yang sangat-sangat low profile. Sayangnya, dia sangat tak bijak dengan perkataan yang dipanggil L.O.V.E. Tapi boleh ke dia menjadi sang pencinta yang normal bilamana hati sudah mengalami toucholic?


Dia… Izzat Naufal Carl Ezairy

-E-jat-



Dia…. Arrogant. Annoying. Clumsy.Gila glamour. High profile.Gilaan kaum Adam. Sangat tak pandai dalam bab menjaga perasaan orang lain. Pendirian tetap. Prinsip dia… apa yang aku nak aku mesti dapat! Tapi kenapa bilamana hati mengalami toucholic prinsip dia mula goyah?


Dia... Nur Irdini Mohd Ishak

-Nini-



Dia.... Anger. Rebel. Hot tempered. Happening. Loving. Gadis yang suka ikut kata hati. The best sister in the world. A good counsellor. Bercakap macam bertih jagung. Tapi bilamana hati sendiri sudah terjerat dengan toucholic dia terus terkedu tanpa kata-kata.


Dia… Izzati Najwa Carl Ezairy.

-Wawa-



Dia… Kasanova. Loveless.Romantic.Selamba.Bila berbicara lembut lagi gigi dari lidah. Prince charming bagi gadis-gadis. Juga bergelar si pengayat kelas atasan. Tapi bilamana cinta sudah terperangkap dengan toucholic butir bicara yang biasanya dilontar cair berubah menjadi beku.


Dia… Razin Darwisyh Ahmad

-Razin-



Ini kisah Izzat Naufal. Ini kisah Izzati Najwa. Ini hikayat tentang kembar kesayangan Carl dan Aryana. Kisah si kembar yang tak seiras dengan gelagat dan perwatakan yang berbeza. Kisah si kembar yang kian membesar yang mula belajar mengenali apa itu erti kedewasaan…apa erti perasaan…apa erti cinta. Ini kisah yang telah dilekatkan dengan tajuk TOUCHOLIC.



*************************************************

here new presentation TOUCHOLIC... sebelum ni kisah Carl dgn Aryana kan.. kali ni terasa nak buat kisah si kembar diorang pulak. can ah? =)

p/s1 :- BADSD dgn SS belum sempat nak taip. idea macam tak mencurah-curah jek. InsyaAllah habis exam nnt zarith postkn new n3 ea.. InsyaAllah...
p/s2 :- 2 more papers to go... pheuwww....

37 comments:

  1. waaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
    nice nice !

    ReplyDelete
  2. ~~Wah!!
    x sabar nak baca kisah izzat n wawa..
    satu perangai cool mcm carl, satu perangai hot mcm yana..

    bila hati mula berbisik..semua jadi lain...

    sy stia menunggu!!

    ReplyDelete
  3. huarghhh...best3...xsaba nk bc..u mmg superb laa zarith..terbyng2 carl n aryana time skolah nnt ble bc story anak2 die..ejat mcm carl..wawa mcm put..okeh smbung2..gud lak xm nway..(^_^)v

    ReplyDelete
  4. nmpk best je..terusknnn!!...gambate ('',)

    ReplyDelete
  5. macam sangat best jer watak dowang... hehe

    ReplyDelete
  6. wah, best best best...
    nti dh hbs exam, post entry bnyk2 ea..hihihi..^_^

    ReplyDelete
  7. salam..
    wah ksinambungan la kiranya ek...
    best2...
    ble nk smbung nvl "bila amar dah ska dia"?
    good luck!

    ReplyDelete
  8. hehehe...

    into pun dah best..
    arghh!!
    x sbr Kira nk bca..
    ^_^

    =)

    ReplyDelete
  9. wah,cte psl anak-anak carl lak?best2

    ReplyDelete
  10. zarith....suke3..da tlebih gumbira neh..
    x sabo nk baca hasil tgn zarith yg baru ni..
    sokong zarith..yea....
    rindu pada put-put, mamat bajet cool n kwn2 dorg..uhuk2

    ReplyDelete
  11. waaaaaaaaa..
    msti bez,,
    x sbr nk tggu k.zarith buat citer tntg si kmbar carl n aryana..
    sy akn mnnti dgn pnuh sbar citer yg baru niey...........

    ReplyDelete
  12. best la..x sabar nak tggu next n3..yey2.. :)

    ReplyDelete
  13. Wow...
    like superb story...
    x sabar nk tgu...
    perangai ank copy-paste ngn perangai parent...
    cnfirm best,kan..
    chayok.....!!!!

    ReplyDelete
  14. owh cool! x pernah owg wat sambungan mcm neh ! hahaha apa2 pun aku support ang dr alam maya! hahahahha berusaha!

    ReplyDelete
  15. can zarith.. amatlah dialu2kan.. hehe.
    bc intro dh wt hati wani xsabar nk thu cite n hikayat si twin ni..
    mesti best...
    nti lepas hbis exam terus masuk n3 byk2 yer..hehehe

    ReplyDelete
  16. wah...tak sabar nk tggu toucholic.best!

    ReplyDelete
  17. Pasti menarik toucholic nie.. teruskan usaha zarith and good luck for your exam..

    ReplyDelete
  18. zarith ni.. saje je tau.. buat kami tersenyum meleret... ekekekek gud luck...

    ReplyDelete
  19. waaaaaaaaaaaa...x sabarnyeee....terbaikla....

    ReplyDelete
  20. oyeah!!!!suka2...
    post cpt2 ye..xsbr mennti..hehe

    ReplyDelete
  21. alololo..
    e-jat..wawa..nini..razin..

    ReplyDelete
  22. bakal berkampung di sini~~ hehehe :)
    x sabar nie tunggu anak2 carl ngan aryana~~ hehehe... :)
    sorg ikut mak..sorg ikut ayah ehh..

    ReplyDelete
  23. wei,,,,
    suke suke,,,,
    xsbr nk bce,,

    hehehe,,,
    gud luck for d next paper,,,

    ReplyDelete
  24. zarith all da best exam okey..pas exam post n3 byk2 eh....TOUCHOLIC... i tunggu!!!

    ReplyDelete
  25. wow.. crita br plak.. psl ank put n carl..msti best!!! x sbr nak bc.. truskan berkarya..gud luq!!!

    ReplyDelete
  26. wah cite bru..xcited abis...mest syok kn!!!!
    pepun zarith settle paper k..xpe sye blh sbar....hehe.
    good luck anyway!!!

    ReplyDelete
  27. tajuk tu kan....tak reti akak nak sebut..........apapun, akak follow............ nak SS!!!!!!

    ReplyDelete
  28. wah!!excitednye..teruje abes..eagerly waiting 4 diz story...tengs wat cter yg de relate ngn carl n aryana yg cumel tu....^_^

    ReplyDelete
  29. heheh...goood job girl....gambateh!!!!

    ReplyDelete
  30. nice intro....... bestt ar... tak sabar nak baca cerita dia...... sambung.......

    ReplyDelete
  31. hohoho zarith nk wat cter baru... ske2....akn mnunggu dgn pnoh saba....

    ReplyDelete
  32. good job..great idea..

    cayalah
    teruskan usaha.. dah tak sabar nie

    ReplyDelete
  33. wah..bestnye..kisah anak2 carl & aryana... tak saba dah ni...

    ReplyDelete
  34. btul3x,,,, xsabar nak baca kisah bru si kembar berdua,,,hehe,,,

    ReplyDelete
  35. suke! suke! suke! best! best! x saba nk bce!!

    ReplyDelete
  36. warghh comel.nie nak bace nie
    -na'dz

    ReplyDelete

toucholic

toucholic

Hot N Cold

Hot N Cold
Apa yang terjadi bila air panas bertemu dengan ais cube?

sweet sours

sweet sours
friendship is a sweet relationship

Bila Amar Dah Suka Dia

Bila Amar Dah Suka Dia
Inilah jadinya bila Amar dah jatuh chenta