Chill Out ~~ ^_* (kalau tak suka lagu boleh stop kt atas ni)

new updated!


new n3 :-)

# Hot And Cold (Bab 5)
# Hot And Cold (Bab 4)
# Hot And Cold (Bab 3)

* my new email (YM, FB) :"carl_aryana89@yahoo.com"

(^__^)

(^__^)

Kalaulah Hot n Cold dapat peluang ke untuk ke versi cetak.. apa kata kalian?

Monday, July 2, 2012

Mintak pendapat can ah?... =)

assalamualaikum... kalian2... nk tanya la kan... nk mintak pendapat jugak. Pasal e-novel Sweet Sour (SS) tuh... kalau di delete balik semua entry, pastu diedit bg cantik sikit boleh tak? bukan apa, banyak sangat gammar error, cerita pun tak tersusun, memang tak kemas langsung2... watak2 pn macam tak clear. sebab tu kot idea dgn mood nak menyambung e-novel tu tak timbul2... cemana?

toucholic

toucholic

Hot N Cold

Hot N Cold
Apa yang terjadi bila air panas bertemu dengan ais cube?

sweet sours

sweet sours
friendship is a sweet relationship

Bila Amar Dah Suka Dia

Bila Amar Dah Suka Dia
Inilah jadinya bila Amar dah jatuh chenta